Voor de actievelingen onder u: het is tijd om erop uit te gaan! En er is keuze genoeg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van wandelen en fietsen; ontdekken van een inspirerende stad tot een rondrit in de omgeving. Een handvol mogelijkheden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is uniek. Hier vind je één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa. De stuwwal doet door haar hoogteverschillen haast on-Nederlands aan. Vele tientallen kilometer fiets- en wandelpaden; uitstrekte ruiter routes, de Sterrenwacht in Nijverdal of het toeristische deel op de top van de Holterberg met haar terrassen en restaurants. Genieten in het bos en op de heide, van de prachtige vergezichten en landschappen… Het kan allemaal op de Sallandse Heuvelrug, een dynamisch heuvelachtig natuurgebied vol beleving met voor ieder wat wils.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fietsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brengt u uw eigen (E-)fiets mee? Het schuurtje met oplaadpunten is direct naast het appartement.

Ook bestaat de mogelijkheid uw mountainbike na een rit te reinigen met lucht of water.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanotocht over de Regge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als het weer meezit (vaker dan u denkt!) dan is dit onze aanrader. Neem er ruim een halve dag de tijd voor en kano over een bijzonder mooi deel van de Regge richting de Hollandse Vecht, waar u weer aanlegt in Ommen voor een welverdiende versnapering op één van de vele terrassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deventer Dickens Festival

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wereldberoemd in Deventer en alleen te zien in het weekend voor Kerstmis. Maar mocht u in de gelegenheid komen dan is deze reis in de tijd naar het Engeland van Charles Dickens een absolute must-see en must-experience!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wandelen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wandelen over een deel van het beroemde Pieterpad? Etappe 11 van deze bekende lange afstandswandeling loopt vlak langs ons appartement en wie weet krijgt u de smaak naar meer wel te pakken!