De Reus van Salland

Ons 4-persoons familie-appartement beslaat 54m2 en is onderverdeeld in 2 airconditioned slaapkamers (elk 9 m2) met een 2-persoons boxspring (1,60x2m.); een woonkamer en een open keuken met stoere bartafel en 4 barstoelen . De woonkamer staan een hoekbank en een fauteuil en een fijne houtkachel.

Het huisje is voorzien van Philips HUE verlichting, TV en airconditioning (ook in beide slaapkamers). Via een openslaande tuindeur toegankelijk terras en tuin. Parkeren direct naast het terras.

Slaapkamers

Beide airconditioned slaapkamers hebben een fijne boxspring van 1,60×2,00 meter en een kleine kast met hangsysteem voor kleding

Hout gestookte hottub

Heerlijk genieten in het warme water; de temperatuur buiten is ondergeschikt! Kies een arrangement om samen naar de Sallandse sterrenhemel te kijken. Voor onze gasten va. 85,50 voor een weekend.

Complete woonkeuken

Natuurstenen aanrecht, wasbak, mengkraan, inductie kookplaat met 4 pitten, afzuigkap, combi magnetron oven, grote hetelucht oven met grill,  koelkast, aparte vriezer, afwasmachine, waterkoker en koffiezet apparaat (Nespresso).

Zwembad

Sommige dagen in de zomer zijn zo warm, dat een duik niet kan uitblijven. In de maanden juli en augustus zorgen wij daarom dat ons zwembad is gevuld en dagelijks wordt gefilterd. De geluksvogel die dat wenst, kan er dan uiteraard ook gebruik van maken.

Tuin

Ons huis beschikt over een grote omliggende tuin, met veel gras en kleurrijke borders en plantenbakken. In de tuin vind je het domein van onze huisdieren. Herder Amon loopt vaak vrij rond en houdt de zaak nauwlettend in het oog. Onze katten Moos en Simba jagen er op muizen en de Brahma kippen met hun haan scharrelen in hun grote ren, waarna ze bij schemer op stok gaan in naastgelegen nachtverblijf. Daar vindt meestal ook de ei productie plaats en enkele keren in voorjaar en zomer worden een handvol eitjes uitgebroed en gepromoveerd tot kuikens.

 Woonkamer

Aansluitend aan de open keuken tref je een stoere bartafel met 4 stoelen, hoekbank, fauteuil en een sfeervolle houtkachel. Tevens is een airconditioning aanwezig.

Badkamer

De ruime badkamer heeft 2 aparte grote waskommen met verlichte en verwarmde spiegels en een inloopdouche met regenshower. Er is een elektrische vloerverwarming geïnstalleerd en er is een handdoeken radiator aanwezig. De douche heeft een stahoogte van 2,30 meter.

Terras

Direct voor de ingang van het appartement ligt het terras ter grootte van ca. 35m2. Naast het terras kun je de auto parkeren. Het terras is volledig gemeubileerd met een lounge set en een buitentafel met         4 eetstoelen. Er staat een Weber BBQ voor uw gebruik.