De Reus van Salland

Ons vakantie appartement beslaat 36m2 en is onderverdeeld in een woonkamer met open keuken. De woonkamer beschikt over een eettafel met 2 stoelen (desgewenst uit te breiden tot 4), (slaap)bank, Philips HUE verlichting, TV en airconditioning. Via openslaande tuindeuren toegankelijk terras en tuin. Parkeren voor het terras.

Slaapkamers

Beide airconditioned slaapkamers hebben een fijne boxspring van 1,60×2,00 meter en een kleine kast met hangsysteem voor kleding

Hout gestookte hottub

Heerlijk genieten in het warme water; de temperatuur buiten is ondergeschikt! Kies een arrangement om samen naar de Sallandse sterrenhemel te kijken. Voor onze gasten va. 75,- voor een weekend.

Woonkeuken

Natuurstenen aanrecht, wasbak, mengkraan, keramische kookplaat met 4 pitten, afzuigkap, combi magnetron oven, koelkast met vriesvak, afwasmachine, waterkoker en koffiezet apparaat (Nespresso).

Zwembad

Sommige dagen in de zomer zijn zo warm, dat een duik niet kan uitblijven. In de maanden juli en augustus zorgen wij daarom dat ons zwembad is gevuld en dagelijks wordt gefilterd. De geluksvogel die dat wenst, kan er dan uiteraard ook gebruik van maken.

Tuin

Ons huis beschikt over een grote omliggende tuin, met veel gras en kleurrijke borders en plantenbakken. In de tuin vind je het domein van onze huisdieren. Herder Amon loopt vaak vrij rond en houdt de zaak nauwlettend in het oog. Onze katten Muffie, Toet, Pip en Simba jagen er op muizen en de Brahma kippen met hun haan scharrelen in hun grote ren, waarna ze bij schemer op stok gaan in naastgelegen nachtverblijf. Daar vindt meestal ook de ei productie plaats en enkele keren in voorjaar en zomer worden een handvol eitjes uitgebroed en gepromoveerd tot kuikens.

 Woonkamer

Aansluitend aan de open keuken tref je een eettafel met 2 stoelen (desgewenst uit te breiden tot 4), (slaap)bank en een sfeervolle houtkachel (voor snelle verwarming). Tevens is een airconditioning aanwezig.

Badkamer

De badkamer heeft een toilet, douche en dubbele wastafel. Er is een elektrische vloerverwarming geïnstalleerd en er is een handdoeken radiator aanwezig. De douche heeft een stahoogte van 2 meter.

Terras

Direct voor de ingang van het appartement ligt het terras ter grootte van ca. 20m2. Voor het terras kun je de auto parkeren en naast de parking ligt onze kleine boomgaard, waar je eventueel ook een zonnig plekje kunt vinden voor het ontbijt, buitenlunch of diner. En uiteraard is het er ook goed toeven voor een koffie- of theemoment. Op het terras staat een Weber BBQ voor onze gasten.